søndag 18. november 2012

Skinnfellkurset........

var utrolig gøy , og ga mersmak :O)
Har "bare" brudekanten igjen , så er den helt ferdig :) Synes dette var utrolig moro og skal lage flere ting ja ...men venter til etter jul jeg ....
Det ble en helg med maratonsying og det tar på , er sliten i hele skrotten men superfornøyd. Vi var 5 på kurs hos Inger Kristin på Akkerhaugen i Telemark . Utrolig dyktig dame og utrolig dyktige kursdeltagere :O))))
Selve trykkingen var en skummel affære....her var det ingen angrefrist eller retrettmuligheter :) Har du trykket , så har du trykket :O)
Skal få sin plass i gyngestolen denne her altså.... tror det blir knallfint og godt å sitte på :)
Ha en flotters uke alle sammen , vi nærmer oss sakte men sikkert jul :O)

12 kommentarer:

 1. Å så nydelig, jeg er bare såå misunnelig! Skulle virkelig ønska å kunne lært dette:) Kos deg under fellen:))

  SvarSlett
 2. Kjempefine trykk du har laget!

  SvarSlett
 3. Så utrolig nydelig.
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Så fin den ble, likte spesielt det lamme-trykket :) Ja, kjenner følelsen :D Nu må du bare fortsette å sy, for det e jo bare så artig :) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Åh, helt underbart! Kan tänka att det är svårt att sy och känns i hela kroppen efteråt. Trycket är också så fint! Det blir jättefint i gungstolen.
  Ha en härlig vecka!
  Kramar Eva

  SvarSlett
 6. Kjempeflott!
  Ha en fin uke! Stor klem :)

  SvarSlett
 7. Såå fint!! Dette ser ut som et kjekt kurs:) Tror det vil passe perfekt i en gyngestol ja :)

  SvarSlett
 8. Så fin blogg du har! Ser ut som du lager veldig mye fint :) Vil gjerne titte mer her, så jeg legger meg til som følger :)

  SvarSlett
 9. Så artig å se andre lager skinnfell! Hos oss syr vi alltid på brudekanten før trykking. Så jeg lager alt helt ferdig før jeg trykker. Masse flott å se hos deg!Det er artig men tungt å sy i skinn. Holder på med skinnpose til det siste barnebarnet nå, må bli ferdig til jul.Hyggelig å se deg som følger hos meg!

  SvarSlett
 10. Vakkert! Skjønner at det må være veeeeldig nervepirrende å begynne å trykke mønsteret. Hvile og juleforberedelser nå da? Men litt hobby blir det vel også tid til?
  Mona

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)