søndag 29. september 2013

Høsttur og Dugnad .......

med forbedring av hønsegården :)
Murveggen er malt , det røde hønsehuset er tatt ut , det hvite er flyttet til enden av hønsegården . Dermed ble det bedre plass i hønsegården og det røde huset skal brukes til noe annet som skal komme hit til våren :) 
Her er et før/etter bilde :) Litt maling og strømkobling gjenstår , men det har enda ikke blitt kuldegrader her hos oss ... gudskjellov ... så da har jeg vel god tid på meg :) Tusen takk til datter og svigersønn for bærehjelp av hønsehusene ... Og ryggen min er myyye bedre i dag :)

Dette hønsehuset er flyttet lenger ned i haven og her kommer sikkert et par dyr til å trives , vi får se hva som skjer til våren :)
Her er fra turen vi var på forrige helg :) Vrådal i Telemark , Straand Hotell . Nydelig vær , båttur med Fram , på bærtur så vi får nyrørte tyttebær til jul og fottur til fjells . Vi storkoste oss , bare mannen og jeg på kjærestetur , ja etter snart 30 år sammen så er vi det innimellom hverdagsliv , krangling , jobbing , barn/svigerbarn , venner , familie og dugnader ... Det er jo det vi kaller LIVET :) ♥♥♥                       
Tidlig en lørdag morgen ..... NYDELIG :)
Se på disse bæra da , det var rødt i rødt så langt øyet kunne se :) Plukket 2 liter , det holder akkurat i jula , kunne plukket mye mye mer , men trenger ikke mer enn dette :) Tradisjonen er jo nyrørte tyttebær til jul :)


Skyet til litt utover dagen , men uansett er fjellet vakrest om høsten :) Eneste jeg har å klage på er at Høyfjellshotell er ikke som det pleide å være ... Lite og fargeløs mat , men fremdeles til skyhøye priser :( Ser ut som folk velger hyttelivet isteden , for det bygges i rekordfart på de fleste fjell , også i Vrådal ...enorme hytter med jacuzzi og doble garasjer :) Etter 3 dager i fjellet var vi fornøyde og veeeeldig uthvilte :)
Og kos dere masse i høstferien :)

5 kommentarer:

 1. Så fina dagar ni hade på fjället! Ja, man behöver komma bort ibland från allt i vardagen och bara rå om varandra!
  Era höns får så fint i det nya huset och bra plats i önsgården.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvarSlett
 2. Ja nå går det mot kaldere tider så godt du passer på hønene dine...hehe Så koselig på tur a <3 ÓG SÅÅ innmari fine bilder du har tatt Bentemor <3

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig hilsen, det varmet! :)
  -Så koselig med kjærste-tur, det er jommen meg fortjent etter så mange år ;) Nevner igjen, er dere på tur til Hajern og vi er der så er dere velkomne på en kopp kaffe - anytime!
  Ha en flott uke videre!
  klemmer herfra

  SvarSlett
 4. Nå er jeg nysgjerrig på hva som skal komme i hønsehuset til våren.. :) Flott blir det i allefall.
  Flotte bilder, ser ut som dere har hatt en koselig kjæreste-tur, det er så viktig å finne tid til hverandre i en travel hverdag. Flinke er dere!! :)
  God helg!
  Klem, Kristin

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)