onsdag 23. november 2011

Jeg syr til meg selv.......


fordi det er utrolig gøy å sy :O)

Først vil jeg takke så masse for alle hyggelige kommentarer her i bloggen min , jeg leser dem alle sammen  :)  Uten dere hadde det ikke vært noe gøy å blogge . Velkommen også til nye følgere , alltid hyggelig å bli kjent med nye bloggere :)


Jakketunika med litt søte broderier på. Mønsteret er fra Alt om håndarbeides symagasin , jeg abbonerte på det for mange år siden , men sa det opp for det var litt rare klær der den gangen :) Vi snakker om 80 tallet........ Nå har jeg begynt å abbonere igjen etter at jeg fikk låne dette mønsteret av ei venninde . Jommen har de utviklet seg enormt siden sist ja :O)


Har sydd en bukse til denne også , men den må syes om da den ble altfor stor :O) Ikke ofte det er den veien man tar feil , artig ...

Har sydd den i koksgrå chenille fra Stoff&Stil , der har jeg vært så ofte i det siste at forrige gang fikk jeg ekstraservice der inne :O)  Skulle ha mere polarfleece , men de var utsolgt... men damen satte igang ei annen ansatt og henta en rull som akkurat hadde kommet på lageret . Den var ikke pakket ut enda for de skulle sette ut nye varer neste dag :O) Og her snakker vi om pallevis med varer..... Veldig bra service ja , det liker vi vettu :)


Jommen matcher veska mi til denne jakka gitt, snodig det vel ...  Nå har jeg så masse stoff til klær og masse annet moro her , så da får jeg masse flott kvalitetstid på syrommet mitt :O)


Blir litt strikking innimellom også , her er en bestilling på sokker , smetteskjerf og lue . Lua er borte for den må jeg strikke omigjen........hadde for lite garn og denne fargen har gått ut fra Sandnes sitt Alpakkagarn. Da strikker jeg en annen lue til dette som bruker mindre garn :O)Ha en flott dag alle sammen ,
klem fra Bente :O)

14 kommentarer:

 1. Så fin den är. Ingen problem med att sy i chenille hos dig ser jag. Har du en egen overlock eller 'vanlig' maskin? Jag begriper inte vad som hände med min instilling.. En tur på S&S betyder gärna stora lager och du har talangen ser jeg. Hur broderar du, inte på frihand eller? Visa gärna mera så kanske jag också får inspiration till ett nytt försök :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin jakke med en herlig veske til! Koselig å lage noe nytt til seg selv!

  SvarSlett
 3. Så flott jakke du har sydd deg. Eg kjøper alltid Alt om håndarbeid, synes det er ganske mye bra der, også er det nordiske str.
  Ha en fortsatt fin uke:-)

  SvarSlett
 4. Så moro å lage noe til seg selv også. Jakken ble knall fin.
  Herlige småstrikk også.
  Kos deg
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Knallfin jakke med herlige detaljer :)

  Ikke rart du fikk ekstraservice da, hadde jo aldri blitt kvitt deg hvis de ikke hadde henta den rullen, hihi.

  Klapp på skuldra til deg :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempe fin jakka. Og for eit broderi på ryggen. Veska i innlegget under er og kjempe fin.

  SvarSlett
 7. Den ble aldeles super og så flott med egen veske til da! Du er superflink!

  SvarSlett
 8. Dette er et skikkelig godplagg som kan brukes til alt! Nydelig med lommene og hjertet!!..og med matchende veske, da gitt! Du er god!
  Nyt uka videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Kära vän, så snyggt! Jag blir så sugen på att sy kläder nu också! Ska på kundkväll på Stoff o Stil den 1 december, ska bli roligt.
  (Är nyfiken på min beställning...)
  Ha det fint i syrummet!
  Kram Eva

  SvarSlett
 10. Oi - du er jo tryllekunstner med symaskinen! Helt fantastisk fin!

  SvarSlett
 11. Her er det masse flott. Du er kjempeflink med sy maskina :)

  SvarSlett
 12. Så fin den er Bente! Du kan virkelig det der med å sy!!!!!
  klem :)

  SvarSlett
 13. Nydelig, -også ser den veldig behagelig ut, herlig! Denne tror jeg du blir glad i å bruke.
  Mona

  SvarSlett
 14. Den jakka var bare nydelig, så utrolig flink du har vært :) Imponert over alt du tryller frem, og alt du har tid til å lage ;)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)