søndag 29. september 2013

Høsttur og Dugnad .......

med forbedring av hønsegården :)
Murveggen er malt , det røde hønsehuset er tatt ut , det hvite er flyttet til enden av hønsegården . Dermed ble det bedre plass i hønsegården og det røde huset skal brukes til noe annet som skal komme hit til våren :) 
Her er et før/etter bilde :) Litt maling og strømkobling gjenstår , men det har enda ikke blitt kuldegrader her hos oss ... gudskjellov ... så da har jeg vel god tid på meg :) Tusen takk til datter og svigersønn for bærehjelp av hønsehusene ... Og ryggen min er myyye bedre i dag :)

Dette hønsehuset er flyttet lenger ned i haven og her kommer sikkert et par dyr til å trives , vi får se hva som skjer til våren :)
Her er fra turen vi var på forrige helg :) Vrådal i Telemark , Straand Hotell . Nydelig vær , båttur med Fram , på bærtur så vi får nyrørte tyttebær til jul og fottur til fjells . Vi storkoste oss , bare mannen og jeg på kjærestetur , ja etter snart 30 år sammen så er vi det innimellom hverdagsliv , krangling , jobbing , barn/svigerbarn , venner , familie og dugnader ... Det er jo det vi kaller LIVET :) ♥♥♥                       
Tidlig en lørdag morgen ..... NYDELIG :)
Se på disse bæra da , det var rødt i rødt så langt øyet kunne se :) Plukket 2 liter , det holder akkurat i jula , kunne plukket mye mye mer , men trenger ikke mer enn dette :) Tradisjonen er jo nyrørte tyttebær til jul :)


Skyet til litt utover dagen , men uansett er fjellet vakrest om høsten :) Eneste jeg har å klage på er at Høyfjellshotell er ikke som det pleide å være ... Lite og fargeløs mat , men fremdeles til skyhøye priser :( Ser ut som folk velger hyttelivet isteden , for det bygges i rekordfart på de fleste fjell , også i Vrådal ...enorme hytter med jacuzzi og doble garasjer :) Etter 3 dager i fjellet var vi fornøyde og veeeeldig uthvilte :)
Og kos dere masse i høstferien :)

5 kommentarer:

 1. Så fina dagar ni hade på fjället! Ja, man behöver komma bort ibland från allt i vardagen och bara rå om varandra!
  Era höns får så fint i det nya huset och bra plats i önsgården.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvarSlett
 2. Önskar en fin söndagkväll!
  Kram Emma

  SvarSlett
 3. Ja nå går det mot kaldere tider så godt du passer på hønene dine...hehe Så koselig på tur a <3 ÓG SÅÅ innmari fine bilder du har tatt Bentemor <3

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig hilsen, det varmet! :)
  -Så koselig med kjærste-tur, det er jommen meg fortjent etter så mange år ;) Nevner igjen, er dere på tur til Hajern og vi er der så er dere velkomne på en kopp kaffe - anytime!
  Ha en flott uke videre!
  klemmer herfra

  SvarSlett
 5. Nå er jeg nysgjerrig på hva som skal komme i hønsehuset til våren.. :) Flott blir det i allefall.
  Flotte bilder, ser ut som dere har hatt en koselig kjæreste-tur, det er så viktig å finne tid til hverandre i en travel hverdag. Flinke er dere!! :)
  God helg!
  Klem, Kristin

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)