lørdag 31. oktober 2015

2 års bloggpause ....

... er forhåpentligvis over :) Hvorfor pausen ble så lang vet jeg egentlig ikke , det bare ble sånn . Facebook har nok litt av skylden , for alt skulle jo skje der inne . Og jeg hadde verken tid eller ork til å holde på med begge deler . Det har skjedd mye på to år , det største er at vi har fått barnebarn . Hun blir 1 år i romjula :) Dermed går mye av tiden til henne og jeg nyter det i fulle drag , hun er selvfølgelig verdens skjønneste . Veldig moro å strikke å sy til henne :)
Denne gangen ble den en kjole/tunika og tights . Mønsteret står i Lanett baby hefte 1013 fra Sandnes garn. Mye fint i det heftet ja :)
 Litt forandringer ble det , klarer sjelden å følge en oppskrift fra begynnelse til slutt :) ... en dag skal jeg det , lage et plagg og følge oppskriften .
Ble kjempefornøyd og gleder meg til å se snuppa vår med denne på nå altså :)

Tusen takk for at du stakk innom , det var faktisk veldig koselig å sitte her å pusle med bloggen min igjen :) Ha en fin helg , husk å nyte den :)


4 kommentarer:

 1. Så fin kjole og tights du har strikket til barnebarnet ditt. Lekkert både farger og mønster. Kjenner meg igjen med å ikke følge oppskriften fullt ut, for meg er det når jeg syr. Så var det kjekt at bloggingen er i gang igjen. Jeg følger bare litt med på diverse hobby og sysider på FB, men syns det er vel så koselig å se inom bloggene jeg følger. :-)

  SvarSlett
 2. Bente, så roligt att se dig här igen! Jag har också FB men tycker bättre om bloggen där man skriver mer.
  Grattis till ditt lilla barnbarn! Att få barnbarn är en stor glädje och lycka och som du såg har jag tre stycken nu. De är min glädje och jag jobbar bara halvtid nu för att ha möjlighet att vara tillsammans med de små.
  Så fina kläder du gjort till din lilla flicka!
  Ha det fint så hörs vi igen!
  Kramar Eva

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake! Har savna deg, vettu!
  Gratulerer så mye med barnebarnet! Skjønner at du nyter det!!
  Settet til frøkna var skjempesøtt og artig på samme tid.
  Ønsker deg en fin søndag. Klem :)

  SvarSlett
 4. Velkommen tilbake😊. Så flotte plagg du har strikket til barnebarnet ditt! Jeg har også fått mitt første barnebarn, og det er mye gøy å strikke til de små😊

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)