fredag 6. august 2010

Tøfler og Gresskar


Jeg har meldt meg på PROJO`s restegarnsalong Var på loftet og rotet rundt og der var det masse garn. Triplex gikk ut for mange år siden :0) Dette garnet er etter moren min og ble kjøpt på tilbud til kr. 3.95 hm... Kanskje på tide med en opprydding.Strikket et par firkanttøfler som er tovet og blir herlige til vinteren.


Det vokser og gror i plantekassa mi. Har spist opp redikkene, blomkålen har sommerfugllarvene spist opp og salaten har hønene fått, så da er det løk og gresskar igjen til oss. De har så store flotte gule blomster som bare blomstrer en dag eller to. Det er en hel drøss med gresskar så jeg håper de blir fine så jeg kan pynte opp ute til Haloween med dem.

9 kommentarer:

 1. Flotte tøfler, disse blir nok deilige på kjølige dager. Triplex husker jeg godt. Det var favorittgarnet mitt, så jeg har strikket mange kofter i det garnet!

  SvarSlett
 2. Å jeg husker godt Triplex ,det var det garnet jeg strikket min første genser i når jeg gikk i 4 klasse.Du verden nå følte jeg, meg litt gammel for det er noen år siden.Tøflene dine var flotte ,herlig farger du har brukt også.

  SvarSlett
 3. Å nå begynner det å bli en stund siden jeg strikket firkanttøfler. Flotte tøfler du har laget som egentlig er veldig enkle å lage og montere.
  Triplex er det lenge siden jeg har sett, husker jeg fikk masse av bestemor som jeg brukte da.

  SvarSlett
 4. Vi brukte stort sett ikke annet garn en Triplex på den tiden jeg begynte å strikke. Det var det beste garnet. Tøflene dine ble fine fine, gresskarene kommer nok til å bli fine dem også.

  SvarSlett
 5. Fine tøfler. :D

  Triplex og Perlekrepp er kjempegode garntyper, de holder seg like fint i det uendelige. Så her har du nok funnet en liten gullgruve.

  SvarSlett
 6. Så fine tøfler du har strikket. :)

  SvarSlett
 7. Kjempefine tøfler..Spennende med gresskar:)

  SvarSlett
 8. Heldiggrisen! Triplex er jo et herlig garn til mye :) Synd og skam at det har gått ut av produksjonen for hundre år siden :(
  Strikka flere kofter av det den gangen, og garnkvaliteten var jo så god at man aldri ble kvitt koftene igjen.....:p

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)