lørdag 11. september 2010

Fotovotter


Har strikket et par votter til svigersønnen :0) Vottene er strikket med Safirgarn på pinne nr.4. Han driver med en del fotografering, så da må han jo ikke fryse på henda om vinteren.


Fant litt forkjellige mønster, men komponerte de selv og broderte navnet hans på symaskinen. Da er det ikke no tvil om hvem sine votter det er ...


Dette garnet er helt fremmed for meg. Men likte fargene veldig godt. Fant de i en kurv hos min lokale garnbutikk på Revetal ;0))) Garnet heter Evilla 8/2 og kommer fra Estland. Fargene heter A-76 og A-68. Ser nå at det er ca 400 meter pr. 100gr, da har jeg 535 gr. som tilsvarer ca.2140 meter ;0) Tror det kan bli noen fine sjal av dette.

9 kommentarer:

 1. Så supre disse vottene ble da. Tøft med det merket på. Ja her får du deg to store sjal i Evailla!Får og får, du må vel strikke dem selv :-)

  SvarSlett
 2. Nå var Thor heldig som får seg så flotte votter. Garnet var fint også,må vel ta meg en tur til Revetal snart igjen jeg også.Så jeg får studert garn kurvene hennes.Ha en flott helg.

  SvarSlett
 3. Så fine de votter ble:)Ha en riktig fin helg:)

  SvarSlett
 4. Flotte vottar. Du vart vinnaren i give awayen min. Send meg adressa di på epost: linda.kollsete@hotmail.com

  SvarSlett
 5. Så fine de ble :)

  SvarSlett
 6. Så deilige votter, heldig svigersønn:)
  Og deilig garn også, blir spennende å se resultatet.

  SvarSlett
 7. Det er de stiligste og fineste fotografvottene jeg har sett - merkelappene var prikken over i'en! Når det gjelder GAAA - den siste lappen er jommen ta meg seeeeig å strikke gitt... Er enig med deg - sjal er mye morsommere å strikke akkurat nå :o))

  SvarSlett
 8. Så flink du er å farge garn. Nå fikk jeg lyst å saumfare kjøkkenet for å se om jeg har noe spennede å farge av:-)
  Kjempefine fotografvotter:-)

  SvarSlett
 9. Så tøffe votter.De virker veldig praktiske.
  Sånne votter ønsker jeg meg også .

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)