søndag 23. januar 2011

Vårlige Fornemmelser
Denne helgen har jeg brukt til å sy en løper og en posepose som rett og slett ga meg vårstemning :0) Fikk brukt opp endel stoffer så da er jeg fornøyd. Og med 10 + grader ute og solskinn i hele dag ble helgen rene vårløsninga


Mønsteret er fra Annaka og stod i Quiltemagasinet 5/09 . Jeg forandret litt på løperen og satt på hjerter og frihåndsquiltet på maskin. Siden det var mere stoffer igjen ble det nok til en pose til bæreposene også.


Denne hadde jeg ikke mønster til , sydde en halv løper og lagde et rør av den. Slo på en liten ring til oppheng og strikk i bunn , blei så bra atte :0)
For 14 dager siden tok jeg opp et par pelargoniaer fra kjelleren , klippet dem ned og vannet godt . Tenkte det var litt tidlig men skittau vi prøver . Her er den ene av dem som også var med på vårstemninga her i helga. Den andre står i vinduet og er full av skudd den også .

7 kommentarer:

 1. Flott løper og pose du har sydd. Nydelig med hjerter på!

  SvarSlett
 2. Nå ble jeg helt forelsket... Den var var helt utrolig lekkert.
  Ha en forsatt fin kveld.

  SvarSlett
 3. Dette var virkelig lekkert. Må nok innom ditt utsalg når jeg er på dine trakter :-)

  SvarSlett
 4. Jag undrade just vad en posepose var, men den är ju helpraktisk. Fina bägge två. Och vad pelargonerna gäller, under om inte mina snart kommer fram i ljuset också, vi behöver lite vårkänslor :)

  SvarSlett
 5. :) Så flott løper! Me like!

  SvarSlett
 6. Gir riktig vårfornemmelser denne fine løperen din, blir godt når den tida kommer igjen.

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)