torsdag 10. mars 2011

Hadde vist en UFO her jeg....


Jeg vil jo egentlig ikke innrømme at jeg har noen Uferdige Objekter (UFOer) liggende , men sånn er det bare :0) Det er ikke mange , bare noen få...... Her har jeg ihvertfall sydd ferdig en toalettmappe som jeg ikke husket at jeg hadde begynt på engang, husker ikke noe om den nå da jeg er ferdig heller. Kanskje det ikke er min UFO hoho.


Fikk også sydd meg en liten pung som jeg har sett bilde av et eller annet sted. Synes blått og beige er veldig fint sammen , men ellers bruker jeg sjelden blått , aner ikke hvorfor. Jeg er vel ikke blå da :o)


Ellers har det blitt et par kluter til, hvor den ene ble voldsomt fargerik :o) Da blir det vel ikke noe problemer med å finne kluten tenker jeg, den lyser sikkert i mørket også....

8 kommentarer:

 1. Du burde skamme deg litt som hadde glemt bort denne ufoen.For jeg tror det er en av de fineste toalettmappene ,jeg har sett.Helt min stil ,men det er også den lille pungen flott var den.Og kluter fargerike eller ikke ,har man jo alltid bruk for.
  Ha en flott dag Bente.

  SvarSlett
 2. Godt å høre at det er andre en meg som har ting liggende :)
  Kjempefine ting du har laget :)
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 3. Hei Bente,
  Så kjekt å høre at jeg ikke er alene om å ha ting liggende.
  Likte veldig godt betegnelsen UFO.
  For en flott toalettmappe og pung du har sydd.
  Du er så flink.
  Synes de hjemmestrikkete klutene er de beste.
  Ha en fin torsdag.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så masse fint du syr. Jeg har satt symaskina mi på hvil. :)

  SvarSlett
 5. Bra jobba, likte ekstra godt den blå og beige pungen!! Ja du burde bruke de fargene mer, lekkert. Det med å finne igjen kluten....., hm, ja vi MÅ vel vaske....
  Klem

  SvarSlett
 6. Det är skönt när man gör klart ofärdiga saker. Du gör så många fina och vackra saker!
  Kram Eva

  SvarSlett
 7. Her var det masse fint! Blått og beige var veldig pent! Fargerike kluter er da topp; litt oppmuntring når vi skurer fortjener vi!!
  God helg!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)