onsdag 17. august 2011

Nå er jeg i mål.....

tror jeg da :O)


Trekk til opptenningsbrikettene , med lomme til lighteren . Dette blir nok en del av julegaven til venner og familie iår :O) Ups... ja ja .


Etter litt klabb og babb fikk jeg sydd litt mere . Sydde meg i fingeren og symaskinen måtte på verksted :( Reperatøren skjønte at det hastet , så han fiksa problemet , UTROLIG bra SERVICE på Revetal gitt :) Fingeren er så god som ny , så nå er det bare å gi gass ;O)


En liten pung til.... kjekt å ha .
I dag har jeg bare kost meg , først en lang tur i skogen med bikkjene etter jobben . Litt på kryss og tvers denne gangen og da tråkket jeg midt oppi disse gitt :O) Måtte hjem og hente noe å ha det i , og snakket med bonden ved siden av her for å få bekreftet at det var kantarell . Piggsoppen var jeg 100 % sikker på , for den har jeg prøvd før . Men nå er problemet at jeg ble litt ivrig oppi der , og at jeg ikke husker helt hvor jeg har gått hen hahahaha... Så fikk jeg vært hos frisøren og klippet av litt hår og der fikk jeg hodebunnsmassasje , det var deilig det mmm..

Ha en flott høst og kos dere masse , klem fra Bente .

16 kommentarer:

 1. Nok en gang masse lekkert, Bente !

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte ting..og så kjekt å ha og få. :-)
  Ha en fortsatt fin og kreativ uke! Klem

  SvarSlett
 3. Så fint trekk !!! Flotte gaver dette :) Supert når reperatøren er så rask - skjønner at du har hatt en super dag :o)

  SvarSlett
 4. Kjæmpefine ting å få til jul :)
  Kos deg med symaskina men pass på fingrene ;D

  SvarSlett
 5. Godt du fikk orden både på finger og symaskin for nå nærmer det seg vel messe for deg. Blir spennende da hvor mye du kommer til å selge, du har jo laget veldig mye fint.
  Mona

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Du er en mester med symaskinen (bortsett fra når du "syr deg selv" !) Lekre ting.

  SvarSlett
 8. For noen nydelig ting du har laget, noen som blir glad for fine julegaver !! Høres ut som du har hatt en herlig dag :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 9. Ser du har vært flittig med symaskinen du også, men pass på fingrene dine! Godt det bare var symaskinen som trengte fikses på. Så lekre de tennbrikkeboksene er. Blir nok populære julegaver.

  SvarSlett
 10. For et flott trekk..dette må jo være en fin gave å få:)

  Ha en fortsatt fin uke
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
 11. Det trekket er jo helt genialt.
  Har lyst til å prøve meg jeg også, og dersom jeg får det til skal jeg huske å takke deg som har kommet med den supre ideen.

  SvarSlett
 12. heisann =) Så flotte stoffer du syr med =) Slikt liker jeg! Og å sy trekk til alskens ting og tang til huset er helt supert! Også skulle jeg faktisk ønske at noen kunne gitt meg noe hjemmelaget til jul! Jeg får aldri noe hjemmelaget for alle mener at jeg lager så mye selv...... grrrrrr :p

  SvarSlett
 13. Nydelig arbeid♥.

  Klem Marita♫♫

  SvarSlett
 14. De bokse trekkene er smarte. Her ett på gang jeg også.Søt pung også. Kantareller er noe av det beste jeg vet, nam - nam.. Ønsker deg en god helg

  SvarSlett
 15. De er bare kjempelekre! Og ingen husker så langt tilbake som til august når jula kommer, så de blir helt sikkert gledelig overrasket over gavene :)
  Sminkepungen er også kjempefin!!!!!
  God helg! klem fra meg :)

  SvarSlett
 16. Du syr så fine og lekre ting, er så imponert. Deilig med tur i skogen, og ekstra bonus når man finner så deilig og sopp. Vi fant kantareller igår og hadde til lørdagsbiffen, nydelig.

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)