fredag 7. oktober 2011

Julestitchery......

som jeg skal kose meg med frem til jul :)


Gratis sy / stitchery along i SEW HAPPY-ME sin blogg. Jeg synes de var så koselige at disse må jeg jo bare lage til MEG selv til jul :O) Ta en kikk innom , så kan det hende du får lyst til å brodere litt du også.

Vet ikke om det blir sånn remse jeg lager men broderiene kan jo brukes til flere ting. Vi trenger et nytt juletreteppe , da kan jeg jo bruke disse til det.
Ellers har jeg begynt på litt julegaver , som jeg dessverre ikke kan vise dere enda .... for jeg vet at familie og venner tar seg en titt her inne og ihvertfall nå som det nærmer seg jul.Her har jeg gjort klart til 7 broderier med de flotte julemotivene på . Det kommer et motiv i uken , her er de to første :O)))


Ha en flott helg alle sammen , klem fra Bente :)

7 kommentarer:

 1. Wow... noe så nydelige ! Takk for tipset :)
  Ha en fin helg, klem.

  SvarSlett
 2. Åååh så fine de var...
  Har hatt lyst til å sy meg noe juleting selv..kanskje en skulle laget et juleteppe ut av noe slikt:)..takk for tipset...

  Ha en fin og kreativ helg
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
 3. Åhh så mye lekkert du syr, er megaimponert! Kjolen under var virkelig fin og så detaljert :)
  Ha en riktig god helg! klem

  SvarSlett
 4. Vilka underbara julbroderier! Tack för den länken! Det ser inte ut att vara så jobbigt och tidskrävande att göra dem så jag hoppas jag hinner några innan jul.
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  SvarSlett
 5. Denne her tenkte jeg også at jeg skulle sy, men har ikke kommet i gang enda. Men regner med det går fort bare jeg kommer i gang. :)

  SvarSlett
 6. WOW! Kjempestilig!!! Synes du er tøff som går på så mye arbeid!!!

  SvarSlett
 7. Holder meg nok unna broderingen jeg, selv om dette var kjempefint. Hadde vært stilig i hvit/gull eller hvit/sølv, synes jeg da.
  Du husker vel å ta bilde av julegavene slik at vi etter jul kan se produksjonen din?
  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)