fredag 28. oktober 2011

Kjekt med sånne småting.........

som tok lengre tid enn jeg trodde :)2 sminkepunger laget i broderimaskinen fra mønsteret til MFJ - design . Disse er så artige å lage for du lager alt i maskinen :O) Etterpå syr du i glidelås og syr den sammen , vips så har du en sminkepung :)

Synes disse ble søte , så da sydde jeg en til Linda (datter) og en til Kristina (svigerdatter) . Håper de blir fornøyde :O)

Fant ut at man kan jo sette inn flere broderier og dermed fikk Linda en bokstav på også :)  Disse må jeg jo bare sy flere av i mange forskjellige farger og med forskjellige broderier på :)Har strikket sokker/tøfler til Fillip med skliunderlag , så han holder seg god og varm på bena .
Samtidig som han ikke sklir og brekker noe . Mønsteret fant jeg hos Garnstudio . Disse er strikket i Perfect fra Sandnes.Nok en bestilling på et par babyconverse som lille Matteo på Nøtterøy skulle ha  :O) Han blir nok en liten tøffing med disse på føttene når han blir født i november :)

Ønsker alle som er innom en flott helg og kos dere masse . Alltid hyggelig med kommentarer fra dere . Og velkommen til nye følgere i bloggen min :O)

Klem fra Bente :)

10 kommentarer:

 1. Flott punger og tøfler. Haha de pungene kan ta innmari lang tid. Jeg har x antall liggende, umontert :( Men de blir jo bare sååå søte da :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fine sminkepungar, og personlege blir dei jo og når du broderer bokstavar på.
  Herlege sokkar og tøfler, smart med "skliunderlag".

  SvarSlett
 3. Lekre sminkepunger du har laget. Slike må du ta med på neste strikketreff, for selvsagt kommer du dit. Fine sokker og herlige boots.

  SvarSlett
 4. Så utrolig nydelige sminkepunger, helt skjønne !
  Fine sokker og tøfler også.
  Tusen takk for koslig kommentar :)
  Ha en fin helg, klem.

  SvarSlett
 5. Så flotte sminke punger du har sydd. Masse jobb på dem. Flotte sokker og tøfler du har strikket.
  Takk for fin komentar på bloggen min. I dag fikk datter mi tunikan i posten og den passet perfekt. Nå har jeg tatt fram symarskina mi og syr forkle.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. Nydelige punger og deilige sokker.
  Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 7. Bente, jag njuter av att titta på din header och när du visar sminkväskorna blir jag så förnöjd! Vill du sy de väskorna åt mig? Den blommiga med bokstaven L och den andra med M, jag vill ge dem till dottern och svärdottern. Kanske du vill virka ett par rosa babyconverse till mitt barnbarn? Jag ska ta reda på storleken. Blir glad om du vill hjälpa mig! Du kan maila mig evahoga@gmail.com.
  Ha en fin helg!
  Kram Eva

  SvarSlett
 8. Så mye fint du har laget.
  God helg
  Klem Tone

  SvarSlett
 9. Heisann! Takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min! Det varmer!
  Og fy søren så fine sminkepunger!!!!! Slutter ikke å imponeres av hvor flink du er til å sy og sette sammen fine stoffer :)
  Strikk og hekling også,kjempesøtt fottøy!!
  God helg! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 10. Hei Bente. Den "virkelige verden" har vært litt i veien for blogging og minis i det siste, men inne og ser litt nå.
  Disse sminkepungene er søte og hyggelig med bokstav eller navn på synes jeg, gjør de personlige og de grå sokkene er kjempefine.
  Mona

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)