tirsdag 10. januar 2012

Jeg har laget Hundekurv......

men i dukkehuset er det ingen hund.... enda :O)
Har kjøpt meg en herlig bok om kurvfletting i miniatyr .  I den var det utrolig mye fint .  Jeg prøvde meg på denne hundekurven først , så kan jeg prøve litt videre etterhvert . Utrolig smått ...men veldig moro var dette .
Og mens jeg lagde denne fant jeg ut at jeg er utrolig tålmodig....... Har aldri vært det før men under denne prosessen var jeg jommen det :) Jeg glemte å puste , kaffen ble kald og plutselig så måtte jeg lage middag . Tida bare fløy.... og vips så ble det hundekurv til dukkehuset mitt.
Her ser dere litt av prosessen.... Trengte sånn papp som de bruker på rammeverksted (hadde et gammelt bilde liggende ) Limte på fleece , for alle hunder har jo teppe i senga si , eller... og jeg brukte sånne ståltrådgreier til perlesmykker. Det er ikke helt sånn utstyrslista i boka ser ut , men jeg har brukt ting jeg har fra før . Det er veldig greit å bli kvitt litt saker og ting ja...for her er det altfor mye.

Lotta skjønte ikke stort da jeg viste henne hundesenga.... ( nå har det vel tippa litt kanskje , hun kan ikke mene at jeg skal sove i den der... seriøst )

Det er så mange ting jeg har lyst å lage fra denne boken , så dette kan bli spennende:O)


Ha en flott dag og kos dere masse
og tusen takk for at du stakk innom her i bloggen min


11 kommentarer:

 1. Vilken pytteliten hundkorg, förstår att man måste vara tålmodig när man gör en sådan! Roligt att lära sig något nytt!
  Kram på dig!
  Eva

  SvarSlett
 2. Ja det der ser virkelig ut som noe tålmodighetsarbeid.
  Virkelig flott ble den.
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Så utrolig mye fint du lager, litt av ett putlearbeid. Spennende å se hva neste prosjekt blir:-) Ha en fin uke.

  SvarSlett
 4. Du verden for en herlig hundekurv!
  og tålmodigheten vil jeg tro ble satt på prøve:)
  Flink du er!
  Kan nesten lese tankene til Lotta:))
  Ønsker deg en fin fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. en var virkelig flott. Jeg har sagt det før og sier et igjen. Kan ikke fatte din tålmodighet og fingernemhet. Dette hadde jeg ikke fått til for alt i verden..

  SvarSlett
 6. Den ble kjempefin, men forstår Lotta ble litt overrasket da du satte den foran henne :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Flink du er,men Lotta ser litt oppgidd ut ;)

  SvarSlett
 8. Du er helt utrolig!! Fatter ikke at du klarer å lage noe så smått - og så fint som det blir!!!! Tålmodighets-kontoen din må være full, ja :)
  Klem :)

  SvarSlett
 9. Den er kjempefin!!! Jeg prøvde å lage en liten kurv i julen, men det ble heller mislykket. Hva med å lage en liten kurv på "første møte"? Så kan du lære oss.
  Mona

  SvarSlett
 10. Hi Bente, I loved your blog, your dog, My name is Ivelise and I'm a crocheter from Brazil! I am following your blog already.I hope I can have the honor of your visit on my blog too, I wish you all the best!
  Greetings from Brazil:-))

  SvarSlett
 11. Jeg ble veldig imponert av det at du holder på med dukke hus. Ja her har du lagt ned mange arbeidstimer. Kan tenke meg at du har hatt det morsomt når du har holdt på.
  Jeg fikk nesten lyst til å sette i gang selv. Blir å følge med deg for dette så virkelig artig ut.

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)