søndag 29. juli 2012

Har fått sydd meg .......

løper til hagebordet , som skal pusses og males :)
Men det blir ikke gjort iår... For disse møblene skal stå i en hagestue vi skal bygge :O)) Men har fått bygge / prosjekt / ide forbud ut året hahahaha... tror mannen er litt lei av bygging akkurat nå hihi. Skjønner jo det da , og med alt dette regnet som har vært iår tar det lengre tid enn nødvendig. 
Mønsteret stod i det siste MyQuilt og jeg synes duken var så fiiin . Passer veldig bra i den planlagte  ( byggetilnesteår ) hagestuen vår :O) Forandret litt på bredden og brukte blonde istedenfor silkebånd og ble veldig fornøyd med resultatet . Hadde flere av stoffene som ble brukt i mønsteret liggende :)))
DRIVHUSET er ferdig ............ bare litt innvendig maling og pynting gjenstår :O))) Rosebuen er på plass og planen er å gjerde inn dette med hekk / planter / gjerde . Har allerede satt opp et bittelite gjerde mot veden til mannen og hagegruppen passet bra der , så kan man slappe av litt innimellom planting og dyrking :)
Er superfornøyd :O))  En liten justering på det midterste vinduet bak , skal flyttes et hakk ned .....Vi brukte sånn rifla plasttak i denne omgangen for vi plundra litt her ...hva skal vi ha på taket ..... og enige ble vi ....foreløpig :O) Innvendig har litt småpynt kommet på plass og jeg kan male her selvom det regner.......
Tror jeg har fått redda tomater og agurker fra drukningsdøden , de trives bedre inni her ser det ut som . Druer og Kiwi ser ut som også har klart seg bra :O) 
Den ene bryggepanna var full av maur... henta et par høner.... vips ( et par timers vips ) , så var det luka , maurene og egga var borte og jeg plantet en liten rosebusk hahahaha :O) Flinke hønene mine ;O)
Ha en fortsatt flott sommer :O)


14 kommentarer:

 1. Så flott drivhuset ble tilslutt. Og flotte farger på løperen :))
  Kos deg med "ikkbyggeprosjekter" halv året , da får du mer tid til dine to flotte hobbyer, dukkehus og lappeteknikk :))

  SvarSlett
 2. Fy søren det ble lekkert!! Nydelig med alle de vinduene og allikevel litt panel..ble såå flott!! Skjønner gubben ikke vil ha flere prosjekter i år:O)..men nye år kommer, og jeg regner med du får ei fin hagestue også;)
  Nyt de siste julidagene, klem;)

  SvarSlett
 3. For et lekkert drivhus! En smule sjalu!! Det er akkurat det man trenger når sommeren byr på regn og 10 grader her nord.. Herlig blogg:)

  SvarSlett
 4. que hermoso invernadero!!!
  es una delicia
  besos
  Ü

  SvarSlett
 5. Drivhuset ble kjempe lekkert!
  Der skal du nok ha mange herlige timer :)
  Fin uke til deg!

  Lithe

  SvarSlett
 6. Sååååå lekker løper!! ha en god sommer!!

  SvarSlett
 7. oioioi det ble lekkert!!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 8. Så nydelig! Ønsker meg også drivhus, og løperen ble kjempelekker!

  SvarSlett
 9. Wow så fint drihuset vart. Her kan du kosa deg mykje fram over. Litt mesunnelig :) men det vert vel drivhus på meg og etter kvart, håpar eg. Men ikkje så fint som ditt. Løparen var og fin.

  SvarSlett
 10. Fantastisk flott drivhus du har fått deg, her kan du få masse kos:-) Spennende med litt andre ting i drivhuset som Kiwi og druer. Har så lyst til å prøve Goji bær, men den har bare H2. Har du prøvd/smakt det?? Fin løper du har sydd deg og:-)

  SvarSlett
 11. Så lekker løper!!! Jeg bøyer meg i støvet for deg :)
  Ha en fin dag! Stor klem til deg :)

  SvarSlett
 12. Bente, ditt drivhus är fantastiskt! Jag tror nog att mannen din är lite trött på att bygga nu så du får nog vänta lite men duken du sytt till trädgårdsbordet är fin! Vi hinner inte blogga så mycket nu när det är sommar och semester - och så har vi ju bröllopsplaner, det är så kul!
  Ha det riktigt fint!
  Kram från Eva

  SvarSlett
 13. Greetings Finland. I want to study blogs around the world. Welcome to my new blog

  SvarSlett
 14. Kjempeflott hobbyblogg!! masse flott du lager:) Nydelig drivhus dere har laget, sånn ønsker jeg meg,hehe, mye finere enn sånne med glassvinduer over hele:)
  Fannt oppskrift her i bloggen din på pynt/trekk til tennbrikettbokser,skikkelig flott,må bare strikke en sånn:) lurer på om du har oppskriften på den baggylua det egentlig skulle bli? Tror snuppa mi hadde blitt såå fin i ei lue i det mønstret :)

  Takk for titten!!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)