mandag 3. januar 2011

Veldig Stolt Og Imponert


Vi har en datter på 23 som vi er veldig glad i og stolt av , men til min store irritasjon/sorg eller no, er hun TOTALT uinteressert i håndarbeide..... Jeg har lokket og lurt i alle år med ny symaskin , masse garn , stoffer osv. osv men neida. Hun har gitt etter innimellom og bare sagt jada hoho. For ca 9 år siden ville hun brodere et bilde og da valgte hun dette. Minner litt om der vi bor og jeg i min iver kjøpte det og masse garn :0))) Siden har ingen sett det.....
Men på selveste julaften kom hun inn med dette , ferdig brodert og innrammet ♥ ♥ ♥Og til min store glede har hun så smått begynt å lage kort juuhuu ♥ ♥ Så da samlet jeg sammen masse som hun fikk og jeg kan bare ringe til henne å si at nå trenger jeg et kort til bryllup osv. For det gjør jo hun med meg når det trengs sokker og diverse andre ting . For en herlig unge , endelig skjønt hva Mamma vil :0)

8 kommentarer:

 1. Så koselig og for et flott broderi. Slik er det, eple faller ikke langt fra stammen vet du. De må bare finne når tiden er moden selv:-)

  SvarSlett
 2. Kan ikke annet enn å le... det er vel noe med å få bestemme sjøl hva en vil og når en vil gjøre det :) Bildet var jo kjempefint!

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg! Så flittig datter, selv om det tok sin tid :)) Elsket å brodere halve korssting da jeg var yngre, omtrent fra da dattera di starta på prosjektet til ho ble ferdig.. Nå ligger det mange broderier uten ramme, men ser de e populære som pynt f.eks på puter og sånt. Vi blogges! :)

  SvarSlett
 4. Så bra da! Bildet ble jo supert!

  SvarSlett
 5. Om hon gillar brodering eller inte är väl inte så farligt men tänk vad hon gjorde för att glädja dig, vilken omtänksamhet, hoppas hon tyckte det var kul. Blir det nu flera/ mera broderier så har hon ju fått interressen. Tavlan är riktig vacker :)

  SvarSlett
 6. Så bra ,bildet ble kjempefint.

  SvarSlett
 7. Kjekt at ho har sydd det ferdig. Bra dei vert litt påvirka desse ungane våre :) Jentungen min er ikkje særlig mykje påvirka.

  SvarSlett
 8. helt enig med mia :D

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)