tirsdag 25. september 2012

Ny Mikkelue............

til kjære gubben min :O)
Mønsteret har Tovepia laget og det finner du  her . Garnet hadde jeg aldri prøvd før , Merino Ekstra fine fra Drops ... det var mykt og fint men synes det snurret noe forferderlig mens man strikket . Neste lue blir i et annet garn :O) Ja , for det blir flere luer fordi den satt perfekt på hue til gubben og den er i bruk hver dag på jobb , utrolig bra mønster Tove ♥  
Her måtte han ta den på så jeg fikk fotografert ... den er våt etter jobbing ute og han slækker'n i godstolen , men hva gjør man ikke for husfreden hoho...... og han skal jo få en til  , så da blir det som jeg vil 
Dette er litt sånn : Bente gjør ting hun ikke kan :O) Men jeg lærer dette nå , tommelkile heter det :O) Ja , jeg har strikket votter , men alle har fått sånne vippetomler under liksom . Men nå , blir det andre votter  :O)
(bildet er lånt hos Projo)
♡♡
Nå har jeg kjøpt meg denne vottepakken fra Projo  en flott nettbutikk med garn og tilbehør :O) De heter tyttebærvotter og mønsteret er laget av Wenche S Roald . Var ikke disse fiiiine .... gleder meg til å begynne på de  :O) Må bare bli ferdig med å lære først ........
Tusen takk til alle dere som vil være med på GiveAwayen i det forrige innlegget 


Og hjertelig velkommen til alle nye følgere av denne bloggen .


   Kos dere resten av uken
 

6 kommentarer:

 1. Snurret garnet? Det har jeg aldri opplevd, og det er jo nesten det eneste garnet som ikke klør, så må få høre fra gubben når han får ei lue i et annet garn:)))
  Har et par votter i min ufo-samling..husker nesten ikke hva som stoppet meg lenger, men kanskje jeg bør se på dem igjen..
  Nyt uka videre, nattaklem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Bente, den mössan måste jag sticka till killarna på jobbet! De behöver mössor under vintern när de jobbar ute.
  Vantarna är ju så fina, du kan säkert sticka dem, du är så duktig!
  Ha en fin vecka!
  Kram Eva

  SvarSlett
 3. Dette er virkelig en flott lue. Jeg har strikket en og flere kommer. Må bare gjøre ferdig noe annet først. Jeg synes dette garnet var nydelig å strikke av og det snurret heller ikke. Så utrolig nyudelige votter. Det med kile går greit når man først har lært det. Det som er ekkelt , synes jeg, er å plukke opp maskene så det blir tett rundt tommelen. De røde som du har valgt deg ut var virkelig flotte.
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Så artig.. jeg har akkurat strikket samme lua.. I dag faktisk.. :) Og jeg er like fornøyd, blir garantert flere her også. Eksmannen skal ha den med seg på jakt i helga.. :)
  PS: Jeg er konsulent for Projo, om du kunne tenke deg en demo.. ;)
  Masse flotte garnpakker til en grei penge..
  Ønsker deg en flott helg!!
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 5. Hei,
  For ein flott blogg du har....virkelig inspirerandes!!!!
  Hua og vottane dine er kjempefine.
  Eg legg meg til som følgar dette var så kjekt å få oppleve :)
  Ha ei strålandes helg.

  SvarSlett
 6. Så flott luen din ble! Har lyst til å strikke den selv, når tiden strekker til. Så flotte votter, jeg er sikker på at du får det til.
  Klem T

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)