onsdag 17. oktober 2012

Smågaver tar sin tid .....

men jeg får lagd noen :)
MugRug heter dette , eller på norsk .... kaffebrikke . Det er snart advent og lilla rester ble brukt til denne. Mønsteret er mitt eget og skriften har broderimaskin ordnet :) Har planer om flere , for dette er vel flotte smågaver til jul.... 
 Er jo så koselig med sånn under kaffe/te koppen  :)
Dette var en artig sak altså :) Kaffekoppveske ... På quiltemøter , strikkemøter , foreldremåter osv. får vi noen ganger beskjed om å ta med egen kopp :) Denne var jo så søt , med lomme til teposer eller litt sjokolade ...måtte jo bare ha en sånn vel :) Sikkert flere som vil ha sånn veske , så  her  finner du mønster til den .
Kaffekoppen med strikkemotiv , passet perfekt oppi veska :O)
Her øver jeg på tommelstrikk...plundrer noe grusomt , men skal prøve litt til :) Votten er ikke noe problem .... det er tommelen som lager krøll :(

16 kommentarer:

 1. Du gör så fina saker och kaffeväskan är ju perfekt att ta med sig på små möten! Jag tror säkert du fixar tummen, du är så duktig!
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvarSlett
 2. Du ska se at den tommeln bi du å få te :) Pludrer også med d..men det går tilslutt :) så utrolig fine smågaver du ha laga å den kaffekopp væska va jo bare super smart!!
  Ha en superduper fin dag videre :)
  -Margrethe

  SvarSlett
 3. Dette mønsteret har jeg også skrevet ut, ganske stilig.
  Brikkene dine var kjempefine, gaver som kommer til å falle i smak :)

  SvarSlett
 4. So ine dei kaffibrikkene er. Og den koppeveska var no berre so stilig.

  SvarSlett
 5. Superfine mugrugs!! Og kaffekoppvesken er jo bare stiiiiilig!!! Den har jeg lagret, må jo bare prøve på en sånn en! Takk for link til mønster.. :)
  Tomler og fingre generellt er noe herk, for det er jo så smått.. Men trøsta får være at det går bedre etterhvert.. :) Jeg plundret mye til å begynne med, jeg også.. You go girl!! Ikke gi opp, det går til slutt.. :)
  Lykke til.
  Ha en super kveld.
  Ps: rakk ikke å sy mysteriet ditt ferdig, men jobber med saken.. :)Mønsteret er flott, og veiledningen også. :)
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 6. Så masse fint du har laget da. Posen til kaffe koppen var jo bare kjempe søt:-)
  Ha en fortsatt fin uke

  SvarSlett
 7. Disse flotte koppemattene må jo alle bli glade for. Og koppeveska var lekker. Sånn vil jeg óg ha. Takk for link.

  SvarSlett
 8. Du får til tommelen også, med litt "ord" innimellom, det er jeg sikker på! Sy-sakene dine er like flotte som alltid :)
  Stor klem :)

  SvarSlett
 9. Så fornuftig å starte opp med julegaver allerede :)) De etuiene til våtserviettene var smarte. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 10. Så flotte og koselige ting du lager.
  Jeg er enig med deg om at tomelen er ekkel, men det går seg til skal du se.
  Ønsker deg en super dag.
  Klem Tone

  SvarSlett
 11. Jøsses, dette var flotte ting du lagar...heilt nydelige!!!
  Votten vert nok fin den...litt øving og tid så går dette tommel styret greit :)
  Ha ein flott dag.

  SvarSlett
 12. Benten Bente idag kom fodralet till tändbrikettern! Jag blev så glad, det är så fint! Nu står det vid kaminen och jag ska ta kort till helgen i dagsljus och visa på bloggen. Tusen tack, I´m so happy!
  Kramar Eva

  SvarSlett
 13. Hei Bente! Så utrolig mye fint du har laget de siste månedene!!! Fikk slike votter i forgårs av ei venninne:), de er flotte.
  Klem

  SvarSlett
 14. Hej Bente!! Åh vilka fina saker du gör.Eva med bloggen Vardag o flärd visade en så fiin till braständare.Hon hade nog vunnit den! Kan jag beställa en sån?? Tack på förhand Gunilla!

  SvarSlett
 15. Åh-åh-åh sier jeg bare, du er så flink til å sy og sette sammen farger og mønstre! Mug-rugs'a var flotte! -Vottetomler er noe herk ja, ihvertfall de første 10 parene :0))Men du vet det finnes ekstra korte pirke-pinner å få kjøpt? På Husfliden tror jeg. Jeg har ikke prøvd de selv ennå men sett flere som anbefaler de. Ha en riktig fin helg! klems fra kysten

  SvarSlett
 16. Du er en racer med symaskinen din. Kan tro jeg er misunnelig. Vottestrikking er et kapittel for seg. Jeg strevde lenge både med fingertuppfelling og tommel. Men nå går det nesten som en lek! Men bare nesten! Ha en fortsatt super lørdag!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)