tirsdag 5. mars 2013

Det våres..............

og jeg er ferdig med all plantingen inne ( tror jeg )  :O)
Tar i bruk kjøkkenvinduene , der spirer og gror det veldig nå altså .... Og når våren er på sitt beste skal jeg så enda mer rett i kassene ute ♥
Agurk , tomat , chilli , vårløk , blomkål , løk , paprika , reddik , salat + flere forskjellige sommerblomster ........ Har tatt opp Pelargoniane og Mandevilla'n fra kjelleren og de gror som bare det .... Tåren klarte seg ikke , så da får jeg kjøpe meg en ny :O)
Gleder meg veldig til det er varmt nok til å plante det videre ut i drivhuset ♥♥♥

Måtte ha litt mere matjord , full fart til plantasjen i Holmestrand .... O lykke , sier jeg bare hahahaha , masse tilbud på fjorårets varer ..... jadda , det ble dyr matjord ♥
Hønene har fått lov til å gå løse noen dager nå og de storkoser seg :) Ellers både strikker og syr jeg om dagen , men ingenting er helt ferdig enda .

11 kommentarer:

 1. Så mysigt, jag ska också sätta igång. Var och köpte fröer igår. Men dagen har gått åt till tvätt och annat efter vår tre veckor långa resa i Sydafrika. Men imorgon ska torvplattorna iblöt. Kram Anne

  SvarSlett
 2. Åj så vakkert syn! Her oppe er nok såing litt i tidligste laget, jeg venter litt til. Og så må nytt drivhus bestilles og monteres, Dagmar var ikke grei i hagen min, fortsatt aner jeg ikke hvor delene av mitt drivhus havnet...men borte var det! jeg vurdere å flytte det litt lenger ned på tomten, håper det blåser litt mindre der?

  SvarSlett
 3. Full fart hos dig ser jag! Visst gläder man sig när våren kommer och man får pyssla med lite växter. Nästan alla mina pelargoner är omplanterade och sticklingar har jag tagit. Men jag ska inte så något inne i år, det får bli direkt i rabatterna istället.
  Så fint att hönorna fått komma ut lite i solen!
  Ha det nu riktigt härligt, vännen!
  Kram Eva

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder! Det ser så kjekt ut med pottene og alt du har sådd, det er alltid spennende å starte sesongen igjen! jeg har sådd litt jeg også, men det er bare pelargonier ennå.

  SvarSlett
 5. Er du i gang allerede???..jeg satser på å begynne med mine puslinger i midten av mars, men jeg har ikke veksthus og sommeren kommer nok senere her, så derfor...:))
  Uansett, jeg nyter at snøen tiner, men for øyeblikket er det bare søle og slafsevær.
  Nyt marsdagene videre, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 6. Å så härligt med vårsådden...jag har inte kommit igång..men fina bilder du visar!

  SvarSlett
 7. Nå fikk jeg virkelig vårfornemmelser, så koselige bilder.

  SvarSlett
 8. Flink du gitt!
  Gleder meg til april ja, skal bli moro å treffes!!
  Klem :)

  SvarSlett
 9. Skulle ønske det var meg som hadde grønne fingre.....
  tenker det skal blomstre fint hos deg etterhvert, og så fint å kunne høste grønnsaker hos seg selv :)

  SvarSlett
 10. Å kor deilig å kome i gang med vårsysslane. Du har jammen sådd mykje. No går vi ei fin tid i møte.
  Lykke til med spirane dine.

  SvarSlett
 11. Oii, så koselig å se!! :) Så flink du er, det må jeg si.. Det er så moro når det spirer og gror, og nå er det jo VÅÅÅÅR!!! Weee!! :)
  Jeg gleder meg enormt til snøen blir borte i hagen, så jeg kan pusle litt der.. Det er den beste tiden på året synes jeg.. Vinteren er så og si over, og enda så har vi sommeren å se frem til.. :)
  Vi treffes i april, i Skarnes.. ;)
  Klem, Kristin

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)