mandag 14. januar 2013

Stort prosjekt på gang.......

som jeg gleder meg til blir ferdig :O)
Teppet heter Bit for Bit og har stått i bladet Myquilt . Hver blokk er 12x12 inch og blir quiltet ferdig før teppet syes sammen til slutt. Hele teppet består av 42 sånne lapper , 21 mønsterblokker og 21 hvileblokker . Med en flott ramme rundt det hele til slutt . Systemet heter "quilt as you go" , det fine med dette er at når alt er sydd sammen , er du ferdig med teppet . Jeg bruker broderiramma på symaskin og quilter med den :O) 
Ferdig med 3 mønsterblokker og tre hvileblokker , skal bare quilte dem så ser det litt bedre ut :) Syr det meste av dette av stoffer jeg har fra før , så da er håpet nå at det minker MASSE i stoffhaugen på syrommet . Bare 36 blokker igjen :O)
Ha en flott uke alle sammen , jeg tusler ut på syrommet og syr litt :O)

14 kommentarer:

 1. For et arbeid!Du er jammen meg god som gyver på noe så stort. Gleder meg til å ta en titt på det senere igjen :)

  SvarSlett
 2. Så flott prosjekt du har på gang der! Ser veldig gøy ut!

  SvarSlett
 3. så fint det er, flotte farger

  SvarSlett
 4. Så fint det blir:-) Har en plan om å sy det jeg også, vi får se om det blir med planen. Ha en fin fin uke.

  SvarSlett
 5. Dette blir jo kjempefint! Gleder meg til å se ferdig produkt;)

  SvarSlett
 6. Åh, det blir säkert så fint! Bra att du kan använda de tyger du har och inte behöver köpa. Du måste visa när de andra 36 är klara också!
  Ha en fin vecka!
  Kram Eva

  SvarSlett
 7. Å hjelpe meg for eit arbeid. Dette både ser og høyrest ut som det blir noko aldeles flott av. Jammen har du litt å henge fingrane i, men det ein synest er kjekt går så leikande lett :) Dette kan du....utrulig flink. Gled meg til å sjå det ferdige teppet!!
  Lykke til vidare.

  MarJE.

  SvarSlett
 8. Så flott prosjekt.
  Minner meg om mitt eget "adventskalender-prosjekt"

  Jeg skal jammen forsøke meg på quilt as you go endag.. fiint.

  Nydelige farger du har her! Lykke til videre! :))

  SvarSlett
 9. Skjønner godt at du koser deg med dette. Ser masse spennende i de bildene du har lagt ut, - så jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet. Lykke til med arbeidet. :-)

  SvarSlett
 10. Hei, har funnet fram att mitt jeg og, har 12 lapper så det blir nok et enkelt teppe , fant ut at det går akkurat.. Du ga meg en ide med quiltinga, kjøpt deg Janome 12000 du og??? Så må jeg få sydd brurekant på skinnfellen min..fortsatt god sy år! Hilsen Aud Gausen :-)

  SvarSlett
 11. Hvilket nummer av my Quilt har mønsteret stått? Ser ut som et morsomt prosjekt man kunne ha lyst til å prøve på :-)) lykke til :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Mette :)
   Det startet med nr. 1/2011 og ble avsluttet i nr. 1 2012 med puter i samme stil som teppet . 5 blader med masse flotte mønster utenom dette teppet :)
   Hilsen fra Bente .

   Slett
 12. Jeg først besøkte denne bloggen og jeg virkelig liker, og jeg synes det er veldig nyttig og interessant, jeg er imponert jobber for å vise her på denne bloggen, håper jeg du vil beholde, og vil dele mer enn på denne måten,
  http://www.jobz.pk/cad-jobs/

  SvarSlett
 13. Lekkert! Jeg har også hatt planer om å sy dette, teknikken ser så spennende ut!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)