lørdag 26. januar 2013

Perfekt vær ute........

til å sy inne i :O) 
Symaskinunderlag :) Jeg ble med på alongen til "Quilt i Norge" hvor temaet for januar var OPPBEVARING . 

Denne uken har det blitt masse sying på meg .... 

Mandag var det syklubb med Marianne og Marion i "mandagsklubben" . Vi møtes 1 mandag i måneden og det er sååå herlig å samles , denne gangen var vi hos meg . Der gikk det i håndsøm , hekling og strikking :) Bilder kommer senere :O)
 
Tirsdag ble det mysteriesøm med Irene :) Vi måtte sitte på kjøkkenet , for på syrommet var det grisekaldt , eh.... glemte jo å sette ovnen på full guffe ;)  
To fluer i en smekk ble dette , along og mysteriesøm :O)
Vi har det annenhver gang , hvor den som har det sender en melding om hva vi skal ha med.... Man vet ikke hva man skal lage før man har møtt opp og er klar for sying hihi. Man må være ferdig med oppgaven innen neste møte .... Er du ferdig Irene ? Jeg hadde laget oppgaven denne gangen , og gleder meg allerede til neste måned hos Irene :O)
I dag har jeg vært på syrommet å sydd en blokk til i "bit for bit" teppet mitt . Det snødde som bare det ute , så da var det veldig kjekt å bare tusle over gårdsplassen til syrommet ( hadde satt på varmen denne gangen ) . Fant et perfekt quiltemønster til denne blokka synes jeg :)
Akkurat nå har jeg mange jern i ilden ...... Mariusgenser nr. 2 , sokker til meg selv , telefonetui , vinterteppe med stitchery og dette teppet her :O)  Har nok å gjøre med andre ord :O)

Kos dere masse i helga 


8 kommentarer:

 1. Så koselig dette hørtes ut Bente :-)

  SvarSlett
 2. Herlig med slike sydager! Ha en fortsatt kreativ helg hos deg!

  SvarSlett
 3. Hei. Tydelig at du har mye å gjøre :-) Jeg likte det symaskinunderlaget, det var skikkelig flott. Og du har kommet godt i gang med bit for bit. Super måte å quilte det på.
  Har vært fint syvær her også, og det er litt godt egentlig.

  God helg :-)

  SvarSlett
 4. Så många roliga saker du har på gång! Kul att träffa vänner att sy tillsammans med, då kan man prata och skratta medan man syr!
  Ha det fint vännen!
  Kram Eva

  SvarSlett
 5. Kjempefin ting du har på gang! Og så morsomt å sy sammen da:) Symaskinunderlaget var flott, -og det var blokka også;)

  SvarSlett
 6. Så flinke dere er. Skulle gjerne ha hatt faste syklubber jeg også. Men det er ikke alltid like lett å finne tid. Håper det kommer seg etterhvert. Jeg er ikke på langt nær så flink som dere, men jeg har også mange prosjekter på gang. He he. Kjekt å ha noe å gjøre.

  SvarSlett
 7. Likte symaskinunderlaget ditt veldig godt! Mange flotte ting du holder på å lage, og enig med deg - det er utrolig kjekt med sysammen!!

  SvarSlett
 8. Trenger ikke kjede deg med det første ser jeg :) Nydelige farger i teppet ditt, blå og beige er herlig sammen. Gleder meg til å se det ferdig.
  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)