fredag 12. oktober 2012

Jeg har begynt .....

å lage julegaver :O)
Ikke fordi det snart er jul , men fordi jeg må få unna litt stoffer......... Det er så mange nye flotte stoffer jeg har lyst på :O) Så da tenkte jeg at hvis jeg lager litt sånn vedsidenav gaver så blir det vel litt stoff borte her :)
Sirkelpung kalles dette ... kjempefin til penal eller sminkepung . Veldig grei å sy...for de som har lyst til å prøve seg ...  i  Rita sin blogg  er det en super forklaring på denne :)
Denne er laget av rester ... det kan jeg jo bare glemme... det gikk ikke stort med stoff til denne her altså , men jeg ble kvitt det grå med prikker :O)
 
Ble romslig med plass i denne synes jeg :O)
Her ser dere noen av resultatene fra alle de som var med å sydde våtserviettboks / trekk :O) Synes det var utrolig kos og moro at så mange var med å sydde den... 
Ha en flott helg alle sammen :O)

6 kommentarer:

 1. Ja Bente, det är bra att sy lite av alla tyger som ligger i hyllorna så man kan köpa lite nytt sen! Så fin liten väska men innan jag syr en sådan ska jag göra våtservettaskar, högsta prioritet!
  Ha en underbar helg!
  Kram Eva

  SvarSlett
 2. Det var lurt med julegåve laging for å minske på stofflageret. Veldig kjekke ting du lagar. Sminkepung /pennal var virkelig fint.
  Ha ei god helg.

  SvarSlett
 3. Hei.Ja jula nermer seg en flott og spennendes tid.Lurt og lage gaver nå .godt og høre att andre tenker slik også.Du har mye flott på bloggen din.Eg titter nok snart innom igjenn.Ha en spenendes og flott quilteuke.Velkommen innom min blogg:)

  SvarSlett
 4. Julen nærmer seg med stormskritt så det er vel bare å sette igang.
  Nydelig pung du har laget.
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Du er bare så flink til å sy! Masse flotte gaver her!!!
  Ha en fin uke! Klem :)

  SvarSlett
 6. Sitter og inspirasjons- koser meg masse i bloggen din i dag. Herlig å se både kort og lapper, strikk og søm. Rusler litt videre, og klinker med kaffekoppen :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)