mandag 13. mai 2013

Det drar seg til ............

og bryllupet nærmer seg med stormskritt :O)
Ferdig med bolero til meg selv :) Strikket av Arwetta kjøpt hos Projo og Topp Mohair fra Gjestal , mønsteret er satt sammen av to boleroer fra Drops :) Ble veldig fornøyd og skal ha den på meg i bryllupet til vår datter ..... er meldt regn og kaldt .... De skulle ha vielsen ute , men ser nå ut som den blir inne , men lever i håpet helt til dagen kommer jeg da :O)
Ferdig med serviettringene og mottakeren ble veldig fornøyd , limegrønt og hvitt :O) Hun broderer bordkortene selv i samme farger , jeg gleder meg så masse til å se det ferdige bordet dekket , bruden , brudgommen , gjestene og alt som hører til ....
♥♥♥
Har et par prosjekter til som det kommer bilde av senere , etter bryllupet :O) Nå skal jeg ta meg en bloggrunde , for det er jaggu lenge siden :( Beklager altså , men har vært litt mye å gjøre her nå :O)

4 kommentarer:

 1. Den var jo bare lekker. Flotte var serviettringene også. Så spennende med bryllup da. Kanskje fineværet kommer likevel! Lykke til!

  SvarSlett
 2. Så nydelig bolero :)Håper finværet dukker opp på den store dagen :)

  SvarSlett
 3. Åh, nu är det snart dags med bröllopet, hoppas att det inte kommer regn! Du blir fin i din bolero och servettringarna är ett mästerverk, tänk att sy så många, du är så duktig.
  Önskar dig all lycka på bröllopet, Bente, och kanske vi får se några bilder från den stora dagen!
  Kramar från mig till dig!
  Eva

  SvarSlett
 4. FOR en nydelig bolero!
  Gratulerer med overstått bryllup i familien :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil skrive noen ord her , det blir jeg glad for vettu :O)